KVIEČIAME DALYVAUTI TELŠIŲ MIESTE ESANČIAI TERITORIJAI ĮVEIKLINTI SKIRTŲ IDĖJŲ PRISTATYME

Telšių rajono savivaldybės mero potvarkiu sudaryta Darbo grupė, bendradarbiaujant su Vilniaus dailės akademija (VDA), parengė 6 skirtingus siūlymus, skirtus sklypui, esančiam Parko gatvėje 15A, Telšiuose, įveiklinti. Tai visiems gerai žinoma Telšių miesto teritorija, esanti už Žemaičių kaimo muziejaus, visai šalia Masčio ežero.
Parengti siūlymai — tai alternatyvos, kas šioje teritorijoje galėtų atsirasti, siekiant ją sėkmingai įveiklinti ir paversti puikiu turistų traukos centru.

KVIEČIAME:
ATEITI kovo 4 dieną 14 valandą į Telšių Karolinos Praniauskaitės viešosios bibliotekos pirmo aukšto fojė (Respublikos g. 18, Telšiuose).

IŠGIRSTI išsamius visų šešių alternatyvų autorių pristatymus.

ĮVERTINTI idėjas ir išsakyti savo nuomonę, užduoti klausimus ir padėti išrinkti, kuri idėja labiausiai tinkama Telšiams.

Pristatymą stebėti ir klausimus užduoti bus galima ir internete — transliacija vyks Telšių rajono savivaldybės socialinio tinklo Facebook paskyroje.
Po pristatymo pakviesime visus dalyvauti kurį laiką truksiančiame balsavime, renkant geriausias idėjas, iš kurių vėliau būtų atrinkta ta, kurią Savivaldybė, atsižvelgdama į visas susijusias technines, finansines galimybes, ir įgyvendins.
Būkime aktyvūs ir drauge kurkime mūsų visų namus — Telšius.

Telšių rajono savivaldybės informacija