Gera žinia startuojantiems verslams

Telšių ješivoje įvykusiame renginyje „Startuojančių verslų forumas“ įkvėpimo savo darbams sėmėsi būsimi ir verslą pradedantys arba naujų krypčių/idėjų ieškantys verslo atstovai iš Telšių ir aplinkinių rajonų.

Reda Raginskienė

VšĮ Žemaitijos verslo centro direktorė, Telšių miesto VVG vadovė

Laura Sėlenienė – žurnalistė, komunikacijos specialistė, lektorė, pristatė Viešojo kalbėjimo skirtingose auditorijose specifiką. Robertas Petraitis – renginių koordinatorius ir organizatorius Klaipėdoje per savo patirtį bandė atsakyti į dažnai užduodamą klausimą: Kaip išdrįsti startuoti versle? Esmines rinkodaros klaidas auditorijai pristatė Indrė Razbadauskaitė-Venskė – Lighthouse neuromarketingo laboratorijos bendraįkūrėja, LCC tarptautinio universiteto, ISM ir VU VM dėstytoja, mentorė, rinkodaros konsultantė, LiMA Klaipėdos tarybos pirmininkė, „Branded minds“ tinklalaidės bendraįkūrėja ir prekės ženklo „Nepaleisk svajonės“ įkūrėja. Jautrų ir nuoširdų pranešimą „Neišgalvota verslo kūrimo istorija“ pristatė Vilma Skvarčinskienė – UAB „Linkona“ direktorė.
Per pertrauką dalyviai buvo raginami susipažinti tarpusavyje, dalintis savo asmeniniais kontaktais bei patirtimis.
Renginį vainikavo įdomi, verslo praktikus sutelkusi diskusija „Verslo iššūkis – būti žingsniu priekyje“, kurią moderavo Laura Sėlenienė.
Savo mintimis ir patirtimis diskusijoje dalinosi Laurynas Šimkus, MB „Gold Events“, renginių ir konferencijų organizavimo įmonės direktorius, Robertas Petraitis – renginių koordinatorius ir organizatorius Klaipėdoje, Laura Kazakauskienė, MB „Mocarela“ įkūrėja ir bendrasavininkė ir Romanas Rokas Klingeris, antrepreneris, neliečiamojo kapitalo fondo „Junicorns“ vadovas.
Kiekvienas dalyvis iš renginio išsinešė naujų minčių, idėjų, kontaktų, tačiau projektas „Verslo pradžios ir verslo augimo priemonių diegimas Telšių rajone“ dar tik startavo.
Visus savo verslą pradedančius arba vystančius asmenis kviečiame nemokamai konsultuotis Žemaitijos verslo centre, kur pagalbą, orientuotą į nurodytas temas bei veiklas, teikia kompetentingi specialistai, mentoriai iš Telšių ir visos Lietuvos:
* Viešųjų pirkimų ABC – apie viešuosius pirkimus nuo dalyvavimo pradžios iki reagavimo į atitinkamas situacijas ir sutarties pasirašymą;
* Finansininko, ekonomisto konsultacijos – nuo verslo formos pasirinkimo iki įmonės įsteigimo ir ataskaitų pateikimo;
* Projektinio finansavimo galimybių įsivertinimas ir paraiškos teikimas;
* Vadovų mokymai;
* Aktualūs mokymai apie IT technologijų pritaikymą versle, rinkodaros analizė, darbų saugą, potencialių klientų paiešką;
* Verslo plano rengimas;
* Inkubavimo paslaugos.
Jei domina dalyvavimas atitinkamose veiklose, raginame kreiptis šiais kontaktais: info@zvctelsiai.lt; tel. +370 640 50507.

Projektas finansuojamas 2021-2027 m. ES investicijų programos lėšomis. Projekto partneris – Telšių rajono savivaldybė. Apie projektą išsamiau: https://zvctelsiai.lt/verslo-pradzios-pr

       

Būkite pirmas pakomentavęs

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.