Svajinga violončelių muzika ir vokalistės tembras kvies panirti tarp muzikinių eilučių

Balandžio 2-ąją, festivalio RESURREXIT koncertas „Pabudimas” apjungs violončelių kvartetą, elektroniką, gitarą, vokalą ir dainininkės Ingajos autorines dainas.

Talentingi kvarteto nariai kuria klasikinės, šiuolaikinės, roko bei eksperimentinės muzikos sintezę.

Dainininkė Ingaja savito tembro balsu, gitara ir elektronika kuria ambientinę, erdvinę, svajingą muziką. Įkvėpimo ji semiasi iš aplinkos, vidinio gyvenimo gelmių, gamtos ir tokių kūrėjų kaip Ben Howard, Fink ar Tash Sultana.

Dainininkė savo kūrybos dainas pristatys su violončelininkų kvartetu. Kiekvienas iš jo narių yra aukšto profesionalumo muzikai: Mindaugas Bačkus pripažįstamas vienu geriausių Lietuvos violončelininkų, Kornelija Kupšytė, pastarojo mokinė, iškovojusi aukštas vietas ne viename šalies ir užsienio konkurse, aktyviai prie įvairių kultūrinių-muzikinių projektų prisidedantys muzikai Karolis Vaičiulis ir Jurgis Karbauskas.

Tai inovatyvus derinys, kurį sudaro keturi violončelininkai ir išskirtinis vokalas. Klausytojai bus kviečiami panirti tarp muzikinių eilučių, prarandant laiko ir aplinkos nuovoką, kūno ir proto pojūčius.

Balandžio 2 d. 18:30 val.
Kamerinėje salėje „Polifonija“
PABUDIMAS
Bilietai: https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/festivaliai/festivalis-resurrexit-89822/
Daugiau informacijos: https://fb.me/e/17qJkdCcg