Pagerbti sportininkai, garsinantys Žemaitijos sostinę

Lukas Sutkus, „2022 metų trenerė“ Lina Kaveckienė, Karolina Vaitkevičiūtė ir Telšių sporto ir rekreacijos centro direktorius Vacys Butkus po Lukui ir Karolinai nominacijų įteikimo kaip 2022 metų geriausiems sportininkams.

Kultūros centre įvyko 2022 metų populiariausių ir geriausių sportininkų apdovanojimų ceremonija.
Renginyje ypač šiltų įvertinimų sulaukė labiausiai mūsų rajoną garsinantys sportininkai ir treneriai. Iš viso jiems pagerbti šiemet įsteigta 12 pagrindinių nominacijų.
„Dėkoju visiems šį vakarą susirinkusiems – treneriams ir sporto specialistams, įvairių sporto šakų sportininkams, sporto mylėtojams ir palaikytojams už Jūsų darbą, atsidavimą, Telšių rajono vardo garsinimą ir pergales.
Tegul kiekvieno iš Jūsų užsibrėžtus tikslus lydi pergalės ir puikūs pasiekimai, už kuriuos šį nuostabų vakarą ir susirinkome Jums visiems padėkoti“, – apdovanojimų ceremonijoje susirinkusiuosius sveikino Savivaldybės meras Kęstutis Gusarovas.
Nominacija „Populiariausias sportininkas“ skirta Eimilei Kačinskaitei, Upynos seniūnija nominuota „2022 metų sportiškiausia seniūnija“, nominacija „2022 metų perspektyva“ džiaugėsi Ūla-Vėjūnė Kiršytė ir Justinas Adomkus. Ieva Kazlauskytė, Modestas Cielevičius ir Marius Mažeika pelnė nominaciją „2022 metų neįgalieji sportininkai“. Automobilių sporto klubas „Emsportas“ įvertintas nominacija „2022 metų pergalė“, Telšių orientavimosi sporto klubas „Telšiai“ tapo nominacijos „2022 metų iniciatyva“ laimėtojais, o Telšių krepšinio komanda „Telšiai“ pripažinta „2022 metų komanda“.
Atėjo metas pagerbti geriausius trenerius. „2022 metų trenere“ tapo Lina Kaveckienė, o „2022 metų treneriu“ – Bronislovas Šiaudkulis.
Renginio kulminacija – geriausių metų sportininkų nominavimas. „2022 metų sportininke“ tapo Karolina Vaitkevičiūtė, o „2022 metų sportininku“ – Lukas Sutkus.
Viešoji įstaiga „Telšių krepšinio centras“, surengusi Lietuvos krepšinio šimtmečio paminėjimą, buvo įvertinta nominacija „2022 metų renginys“.
Nominacijas geriausiems 2022 metų Telšių rajono sportininkams įteikė ir sveikinimo žodžius tarė politikai, sporto organizacijų, Švietimo ir sporto skyriaus atstovai, LIONS klubo nariai bei kt.
Sveikinant pasidžiaugta pasiektais aukštais sportiniais rezultatais, padėkota treneriams už profesionalų darbą, kantrybę, meilę ir išmintį savo auklėtiniams. Palinkėta kiekvienam treneriui, sportininkui atrasti ir patirti sporto džiaugsmą, jį nuolat stiprinti, įkvėpti kitus, pasiekti asmeninių ir komandinių pergalių.