Jau 30 metų – tik geru žodžiu apie A.Pagojienės gydomąjį ir grožio masažą

Alma Pagojienė.

Šiemet sukanka 30 metų, kai Alma Pagojienė, turinti daugybės metų darbo stažą gydomojo masažo srityje, pirmoji Telšiuose įkūrė privatų masažo kabinetą. Nuo 1994 metų iki šių dienų A. Pagojienės individuali įmonė plečia savo veiklą ir dabar čia teikia įvairų spektrą procedūrų: pradedant gydomosiomis, baigiant – grožio procedūromis.

Algirdas Dačkevičius

Almos Pagojienės gydomojo masažo ir grožio procedūrų kabinetas, įsikūręs Telšiuose, Sedos g. 5-1 – didžiausią patirtį turintis ir laiko patikrintas masažo kabinetas Žemaitijos sostinėje. Sklindant užtikrintai ir patikimiausiai žiniai – iš lūpų į lūpas, klientai seniausiai įsitikino, jog čia laukia pačios aukščiausios kokybės paslaugos, kurias teikia medicininį išsilavinimą turinti specialistė.
Atsigręždama atgal, žemaitė, kilusi nuo Varnių krašto, gali pelnytai didžiuotis savo darbo ir tuomečio pasirinkimo vaisiais. Jos atkaklumo ir aiškaus tikslo siekimo dėka įmonė augo, stiprėjo ir plėtė savo veiklą.
„Visą gyvenimą labai myliu darbą, o sėkmę kuriu savo rankomis“,– šypsodamasi kalbėjo pašnekovė.
A.Pagojienės gydomojo masažo ir grožio procedūrų kabinete procedūrų pasirinkimas toks įvairus, kad jas išsirinkti ir prisitaikyti sau gali net pats įnoringiausias klientas.
„Viso kūno masažas šalina įtampą bei stresą, stiprina organizmo imuninę sistemą ir gerina miegą, todėl ypač tinka žmonėms, kurie skundžiasi chronišku nuovargiu, apatija, miego sutrikimais ar nervingumu. Reguliariai atliekant viso kūno ar atskirų jos dalių masažus, atsiranda atsparumas stresui, stimuliuojami smegenų centrai, išlaisvinami laimės hormonai – endorfinai, kurie turi antistresinį mums poveikį. Po masažo žmogus jaučiasi žvalesnis, labiau atsipalaidavęs, pakilesnės nuotaikos ir geresnės savijautos. Masažų pagalba galima atkurti sąnarių judrumą, atstatyti organizmo funkcijas po traumų, lūžių ar sutrenkimų. Masažas pašalina iš sąnarių nereikalingą druskų kiekį ir atitolina uždegiminius procesus“,– sakė A.Pagojienė.
Bėgant metams, keičiasi ir žmonių požiūris į gydomąjį bei grožio masažą. Jie į kabinetą užsuka jau dažniausiai žinodami, ko reikia, taip pat profilaktiškai rūpinasi savo sveikata.
Pasisukus kalbai apie negalavimų „jaunėjimą“, A.Pagojienė pastebėjo, jog nemaža dalis šiuolaikinių žmonių darbo dieną beveik nepakyla nuo kėdės. Kartais, ne tik dėl sėdimo darbo, bet ir dėl nuolatinio spoksojimo į kompiuterį ar televizorių. Toks gyvenimo būdas gali baigtis liūdnomis pasekmėmis – nugaros skausmais. Specialistė teigia, kad nuo nugaros skausmų neapdraustas nė vienas, todėl verta žinoti, kad numeris vienas apsisaugojimo priemonė nuo tokio tipo negalavimų – nugaros masažas.
Gydomieji masažai rekomenduojami: patiriantiems nuolatinę įtampą, sėdimą darbą dirbantiems žmonėms; profilaktiškai ar esant raumenų ir sąnarių sąstingiui; sergant stuburo ir sąnarių, širdies ir kraujagyslių, centrinės ir periferinės nervų sistemos ligomis; sergant vidaus ligomis, kvėpavimo sistemos, virškinimo organų ligomis; po operacijų, taip pat įvairių ligų profilaktika.
„Grožio ir savijautos dovana – kūno masažai. Atėjus pavasariui, reikėtų sugebėti pabėgti nuo kasdienių rūpesčių ir leisti pasirūpinti Jūsų gerove. Masažai ne tik sumažins įtampą, skausmą ir nuovargį, bet ir atgaivins kūną bei atstatys harmoniją visame kūne“,– telšiškius kviečia į gydomųjų ir grožio procedūrų kabinetą Alma Pagojienė, kurios kabinetas ne tik atšventė 30-metį, bet ir tapo geriausia Telšių miesto vizitine kortele.
A.Pagojienės gydomojo masažo ir procedūrų kabinetas: Telšiuose, Sedos g. 5-1, tel. +370 699 91801. Darbo laikas: I-V – 8-18 val. www.almosi.lt

Būkite pirmas pakomentavęs

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.