Algirdas Bacevičius: „Tvarkiečiams rūpėjo postai“

Algirdas Bacevičius nusivylęs ir opozicija, kuriai labiausiai rūpi gauti geras pareigas.

Savivaldybės tarybos narys Algirdas Bacevičius po nevykusio bandymo atstatydinti Savivaldybės administracijos direktorių Saulių Urboną pakvietė žurnalistus į spaudos konferenciją, žadėdamas „atskleisti“ perversmo užkulisius.

Alvydas Ivoncius

Kai pakvipo kėdėmis, persigalvojo
Jis priminė, kad meras Petras Kuizinas pareiškė nepasitikėjimą S.Urbonu. „Aš irgi juo nepasitikiu. S.Urbonas Tarybos posėdyje turėjo visiems pasiaiškinti, bet to nepadarė. Matyt, pats jaučiasi kaltas“,— sakė A.Bacevičius.
Jis priminė, kad pernai bandė suburti Tarybos narius dėl S.Urbono atstatydinimo. Esą opozicija susirinko ir svarstė, kaip tai padaryti. Netgi pareigomis dalijosi. Bet viskas žlugo, kadangi kai kurie opozicijos nariai persigalvojo. Šiemet A.Bacevičius vėl bandė suburti opozicijos frakcijų narius dėl S.Urbono atstatydinimo. Skambino rajono tvarkiečių vedliui Kęstučiui Trečiokui, klausdamas, ar jo frakcija pritartų. Klausė mero, ar neblokuos šios iniciatyvos, tai yra — ar teiks Tarybai siūlymą atleisti S.Urboną, jei tą siūlymą pasirašys devyni Tarybos nariai. Meras pasakė, kad siūlymas būtų teikiamas. Tačiau, pasak A.Bacevičiaus, K.Trečiokas pranešė, kad jo frakcija S.Urbonui atstatydinti nepritartų. Neišreiškė aiškios savo pozicijos ir konservatoriai. A.Bacevičius skambino ir Almantui Lukavičiui, tačiau ir šis esą nepritaręs.

Daugiau skaitykite „Kalvotojoje Žemaitijoje“ Nr. 38 (10050)

7 Komentarai

  1. Vienas A. Bacevičius vertas mūsų balso, per rinkimus būtinai jį palaikysiu ir kitus raginu tai padaryti.

Komentarai nepriimami.