Ryškėniškiai atsisveikino su kunigu Kęstučiu Balčiūnu

„Reikia turėti šviesą su savimi, iš savęs, kad šviestum tamsybėje visiems ant kelio stovintiems…“ Tokiais žodžiais renginių organizatorė Fausta Sabaliauskienė pradėjo padėkos popietę, skirtą kunigui Kęstučiui Balčiūnui, kurį parapijiečiai išlydėjo į kitą parapiją.

Romualda Virketienė
Kultūros centro direktorė

Ryškėnų bendruomenė ir jos pirmininkas Kazys Lečkauskas padėkojo dvasininkui už tarnystę ir prisiminimui padovanojo triptiką, kuriame nutapytos Žarėnų, Lauko Sodos ir Ryškėnų bažnyčios (autorė Jadvyga Mačiūnienė), kuriose kunigas skleidė Dievo žodį į žmonių širdis.
Koplyčios patarnautojų ir chorisčių vardu už gerumą, paprastumą, prasmingus ir pamokančius žodžius dėkojo kunigui „pročkelė“ Janina Karalienė. Už žmonių subūrimą maldai ir gėriui gražių žodžių negailėjo seniūnė Gražina Sukurienė. Stiprybės, sėkmės ir Dievo palaimos linkėjo visi susirinkę, o jų linkėjimus lydėjo Martyno Miliausko  atliekamas muzikinis kūrinys.
Esame dėkingi Lietuvos pensininkų sąjungos Telšių „Bočių“ skyriaus pirmininkui Kajatonui Šliogeriui už suteiktą galimybę tą dieną susirinkusiems pasidžiaugti ir paklausyti solisčių Rajos Buzrukovos, atvykusios iš Izraelio, Linos Urnikytės — viešnios iš Vilniaus, mišraus vokalinio ansamblio „Kibirkštėlė“ (vad. Sofija Čegienė) ir liaudiškos muzikos kapelos (vad. Petras Dirmeikis) atliekamų dainų.