Geriausi darbuotojai — įmonės sėkmės garantas

Baigiantis metams jau tapo gražia „Žemaitijos pieno“ įmonės tradicija geriausius darbuotojus pakviesti į šventę „Žemaitijos pieno“ Garbė“ ir juos pagerbti.

Šiųmetė šventė „Žemaitijos pieno“ Garbė 2018“ prasidėjo slėpiningai užtemdytoje Žemaitijos dramos teatro salėje. Tylą perskrodė Vilniaus bigbendo muzikantai, o vėliau užkulisiuose pasigirdo ir šventės vedėjo charizmatiškojo Mariaus Jampolskio balsas. O ir šviesai nutvieskus sceną, šmaikštus aktorius neieškojo žodžio kišenėje: sveikino tikrus žemaičius iš „Žemaitijos pieno“ ir džiaugėsi savo žemaitiška kilme.
Vedėjas į sceną pakvietė „Žemaitijos pieno“ generalinį direktorių Robertą Pažemecką ir Personalo ir teisės direktorę Rūtą Katkauskaitę – Čičirkienę. Generalinis direktorius pasidžiaugė kolektyvo laimėjimais, siekiant bendrų tikslų ir pasveikino su artėjančiomis šv. Kalėdomis bei Naujaisiais metais, kurie taps įmonei naujų iššūkių metais.
Personalo ir teisės direktorė, sveikindama įmonės sėkmės kūrėjus, labiausiai džiaugėsi tais kolektyvo nariais, kurių asmeninis indėlis įmonės pasiekimams akivaizdžiausias ir svariausias.
Į sceną grupelėmis kilo geriausi įmonės departamentų, gamybos padalinių ir skyrių darbuotojai. Jiems ranką spaudė ir apdovanojimus teikė generalinis direktorius R.Pažemeckas ir Personalo ir teisės direktorė R.Katkauskaitė–Čičirkienė.
Paskelbtos nominacijos, kurios suteiktos išradingai įvardintiems 2018–ųjų metų nominantams, o viską vainikavo „Metų gaminio“ nominacija, kurią pelnė legendinis sūris DŽIUGAS. M.Jampolskis glaustai priminė legendą, kaip Telšių miesto įkūrėjo milžino Džiugo sūrio slėpiningas receptas atkeliavo į darbščių „Žemaitijos pieno“ sūrininkų rankas ir dabar sūris DŽIUGAS pergalingai kopia per pasaulį ir Europą.
Šventės vedėjas M.Jampolskis scenoje dykai laiko neleido — savo dainomis ėmė ir „įkaitino“ salę. Gero „įkarščio“ toliau nepaleido scenoje pasirodę „Du Donatai“. Salė plojo, stojosi ir kėlėsi. Nuotaikingas šurmulys gyvavo iki paskutinio dainos posmo.
Nuo pat renginio pradžios jautėsi dėmesingumas kiekvienam, žengiančiam į teatro salę, o pertraukoje fojė netrūko vaišių ir gaiviųjų gėrimų. Žmonės nuoširdžiai bendravo, juos graibstyte graibstė fotografai ir bičiuliškuose būreliuose įamžino prie specialios „Žemaitijos pieno“ sienelės. Bus ko pasižiūrėti, prisimenant nuotaikingos šventės aidą!

1 Komentaras

  1. Žinom kaip renka geriausius darbuotojus. Pačioje įmonėje juokiasi iš tokių rinkimų. Juk galima pagal rezultatus atrinkti geriausius, bet ne pagal pažintis.

Komentarai nepriimami.