Meras vėl įkliuvo Etikos komisijai

Panašu, meras Kęstutis Gusarovas dėl savo paties ar „komandos“ nesugebėjimo kontroliuoti, ar laiku atsakoma į gautus raštus, gali tapti dažnu Savivaldybės tarybos Etikos komisijos „svečiu“.

Alvydas Ivoncius

Kalti liks vien valdininkai?
Savivaldybės tarybos narys Martinas Leščiauskas kreipėsi į Etikos komisiją todėl, kad, jo manymu, laiku negavo iš mero atsakymo į savo raštą.
M.Leščiauskas šių metų balandžio 28 dienos raštu kreipėsi į merą dėl centrinio stadiono būklės. Skunde M.Leščiauskas tvirtina laiku negavęs iš mero atsakymo, todėl esą K.Gusarovas pažeidė politikų etikos normas. Paaiškinime Etikos komisijai K.Gusarovas tikina kreipęsis į Savivaldybės administracijos direktorių, kad būtų pradėtas tarnybinis patikrinimas, kodėl valdininkas laiku neatsakė į Tarybos nario raštą. Vis tik, manytume, valdininko vangumas nepanaikina mero atsakomybės kontroliuoti, ar buvo atsakyta į raštus. Galiausiai meras turi dvi patarėjas, beje, gaunančias geras algas. Nemanytume, kad labai sudėtingas darbas stebėti, ar valdininkai, kuriems perduoti merui adresuoti raštai, į juos laiku atsakė. Manytume, K.Gusarovas, visų pirmiausia, turėtų pasirūpinti savo paties ir savo „komandos“ darbo „tarnybiniu patikrinimu“.

Daugiau skaitykite „Kalvotojoje Žemaitijoje“ Nr. 53 (10365)

1 Komentaras

Komentarai nepriimami.