Tarybos narių veikla matuojama degalų litrais

Savivaldybėje labiausiai neskaidrios pačių Tarybos narių išlaidos.

Ne kartą rašėme, kad Savivaldybės tarybos nariai gauna vadinamąsias „kanceliarines išmokas“ neva savo, kaip Tarybos narių, veiklai finansuoti. Paprašėme Savivaldybės administracijos pateikti duomenis, kokioms reikmėms pinigus Tarybos nariai išleido pernai. Pasitvirtino tai, kas buvo žinoma – Tarybos nariai aktyviai veikė degalais pildydami savo automobilių bakus.

Alvydas Ivoncius

Per metus kiekvienam – po 2 tūkst. 960 eurų
Pernai visiems Savivaldybės tarybos nariams buvo išmokėta po 2 tūkst. 960 eurų. Taigi siūlome pažvelgti, kaip ir kas „kanceliarines išmokas“ panaudojo.
Karolis ANDRIJAUSKAS. Kadangi Tarybos nariu tapo ne metų pradžioje, jis gavo 2 tūkst. 480 eurų. Ir visus išleido automobilio remontui, detalėms, draudimui.
Algirdas BACEVIČIUS, buvo išrinktas pagal savo visuomeninio komiteto sąrašą. 1 tūkst. 348 eurus – degalams, 98 eurus – ryšio paslaugoms ir ryšio įrangai įsigyti, 1 tūkst. 62 eurus – kanceliarinėms prekėms, 189 eurus – pašto išlaidoms, 260 eurų – automobilio remontui, detalėms, draudimui.
Janina BUCEVIČĖ, konservatorė. 2 tūkst. 907 eurus – degalams, 40 eurų – ryšio paslaugoms ir ryšio įrangai įsigyti, 13 eurų – kanceliarinėms prekėms.
Stanislovas ČEKANAUSKAS, darbietis. 2 tūkst. 233 eurus – degalams, 612 eurų – ryšio paslaugoms ir ryšio įrangai įsigyti, 114 eurų – automobilio remontui, detalėms, draudimui.
Remigijus JUŠKA, socialdemokratas. Visus 2 tūkst. 960 eurų – degalams.

Daugiau skaitykite „Kalvotojoje Žemaitijoje“ (Nr. 37)

2 Komentarai

  1. tokiu šiugždinieniu telsiu taryboj pilna. yra tokiu tarybos narių, kur gyvena miesto centre, visur vaiksto peskom ir pyst 300 euru degalam. as nemazai vazineju , ir tai man 100 euru degalams menesiu užtenk. aferistai

Komentarai nepriimami.